Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2009 03:39 - Стартира нова социална мрежа FANOPIC.COM
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 1463 Коментари: 1 Гласове:
1



 imageСтартира бета версията на уникалната българска социална мрежа Fanopic.com, в която фенове ще могат да споделят емоции, да изразяват себе си и да се запознават с хора, които харесват същите неща като тях. Основната цел и мисия на Fanopic.com е да обедини хората по интереси, да улесни общуването помежду им и да обогати знанията им с най-актуалната информация по забавен и достъпен начин. Услугата е предназначена не само за феновете, но и за всички, които искат да се информират, забавлявайки се. Това са хора, които са социално активни, образовани и динамично устроени. Те обичат да се информират в дълбочина,да изразяват себе си и да се социализират, като използват съвременните средства за масова комуникация. „Днес хората са медия и над 70% от съдържанието в световната мрежа е създадено и се контролира от тях. Една от основните ни цели бе да създадем място, в което феновете на различни неща сами могат да организират знанията и информацията, с които разполагат, по забавен и интерактивен начин. Така те ще могат едновременно да се забавляват и да научават нови неща“, каза Богомил Илиев, директор „Нов бизнес и иновации“ в НетинфоИскаме освен общуване, да предоставим условия за споделяне на знания, като сайтът бъде максимално полезен за всеки един от нас, допълни Илиев.

До момента има създадени над 360 теми, разделени в повече от 20 категории. На сайта има над 10 хил. снимки, 3 хил. видео клипове и повече от 2 хил. връзки към статии. Истинските фенове могат да получат публично признание за усилията си и за публикуваните от тях материали от другите хора в темата. Независимо от какво се интересува, всеки може да прочете най-актуалната информация, да зададе въпрос към всички или пък сам да създаде тема, в която да сподели емоциите си. Създателите на Fanopic Явор Иванов, Станислав Божков и Богомил Илиев имат амбициите социалната мрежада привлече хора от цял свят, тъй като в началото на 2010 г страницата ще излезе на английски. / Нетинфо



Тагове:   мрежа,   социална,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - що за идиотщина!
27.10.2009 04:35
Идеята на новата хипер-мега-дигитална-социална мрежа е да ти ореже всички чуждоезични приятели и... ъъъъъ... да ти предложи... ъъъ... да ти предложи да станеш един от всичките българо-говорящи... ъъъ... българи които ще я посещават. Това само по себе си е гениално и само ще вметна че facebook е също преведен на български и със сигурност има повече потребители, теми и т.н.. И като за съвсем последно, нека спомена че дори и господин Богомил Илиев дори има акаунт на facebook.
цитирай
Търсене

Архив