Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2009 14:12 - Нахлуването на руската спецчаст е заради Николай Николов от фирма „Милениум“
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 2342 Коментари: 1 Гласове:
0



imageНахлуването днес сутринта на руската спецчаст в жилищния блок на Българския център на промишлеността в Москва е заради Николай Маринов Николов, представител на фирма „Миленуим“, съобщи говорител на посолството ни в Москва специално за БГНЕС.
23 души от руската спецчаст са нахлула в жилището му с прокурорска заповед, като посолството се е опитвало да осигури неговата защита, което впоследствие се оказало невъзможно. Николай Маринов Николов не е арестуван, само е обискирано жилището му. Посолството е изразило устен протест в руското външно министерство. Премиерът Бойко Борисов заяви пред журналисти в София, че не е уведомен за случая.
Припомняме, че отряд на милицията с особено предназначение е нахлула сутринта в жилищните блокове в Българския център на промишлеността в Москва. По информация на посолството ни в Москва те са се държали грубо. Преди края на мандата си министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров издаде заповед да отпадне дипломатическият статут на най-големия дипломатически имот в чужбина Българския център на промишлеността в Москва. В жилищните блокове, в които са нахлули спецчастите, живеят български граждани. Тези жилища са предназначени за български бизнесмени. Нахлуването е станало изненадващо тази сутрин. Спецчастите са били с маски. От посолството коментираха, че дори да се разследва сериозно престъпление консулът би трябвало да бъде уведомен.


Тагове:   николай,   фирма,   Николов,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. flyco - :)
05.11.2009 14:20
Значи 23-ма! Малко са били :)
цитирай
Търсене

Архив