Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2009 14:57 - Вицове - Класика в Жанра :)
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 3178 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- Какво мислите за секса на работното място? - В никакъв случай!!! - Защо? - Работя като мияч на прозорци на високи сгради!

 


Полицай спира водач превишил скоростта с 30 км/ч и го пита сега какво ще правим. Водача започва да се оправдава и извинява! Полицаят му казва, че няма да му пише акт, обаче той да си продължава да си кара така, ама да внимава. Пуска водача и се обажда по радиостанцията на колегата си: - Колега, нали имах да ти давам 50 лв.  Колегата: - Да и... - Еми, ей сега идват!

 

Пияница се прибира късно у дома. Жена му го чака с точилката:  - Къде беше?  - На гробищата.  - Какво, да не е умрял някой?  - Няма да повярваш направо... Там всички са умрели!

 

Лети Световната икономическа криза над Америка, поглежда надолу и си казва: - "Ооо,добре съм се справила!". Отива към Европа, поглежда Англия, Франция, Германия и се поздравява: - "Ааа и тук добре съм се справила!". Поглежда, обаче, България и си казва: - "Ха,тук са се справили и без мен!?"
 

Жената е като китайски вентилатор: Първо спира да духа, след това спира да се врътка, а накрая само бучи и хаби ток.

 

- Иванчо, защо не идва вчера на училище? - Семейството ни се увеличи с един човек, госпожо. - Братче или сестриче си имаш? - Татенце! Мама се омъжи за пети път.
















   


Тагове:   Марийка,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

Архив