Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2011 21:09 - Евро дестинации за секс туризъм
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 3692 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   Изброените тук места, известни с червените си фенери дават възможност на по-любознателните или пък моралните да надникнат в някои често забулени аспекти на човешката природа. В зависимост от вашето лично отношение тези дестинации може да ви се сторят като мизерно пътуване или круиз на удоволствията. Какъвто и да е вашия начин на мислене просто не забравяйте, че този вид бизнес привлича доста съмнителни хора, така че бъдете внимателни и предпазливи, ако ви се подвизава в някои от упоменатите по-долу европейските центрове за секс.  

Независимо дали ви харесва или не, секса се търгува от незапомнени времена. Проституцията е силно вкоренена във всяка култура и има много информация как различните народи се отнасят към тази "стока". Някои страни се борят с нея, докато други се опитват да регулират този бизнес като го легализират или си затварят очите, позволявайки на търговията с плът да се ограничи в определени райони на града, известни днес с червените си светлини.  

De Wallen - Амстердам, Холандия
Най-известния квартал на червените фенери - De Wallen отдавна е основна туристическа атракция в Амстердам. Той се намира в сърцето на най-старата част на града и представлява мрежа от алеи, където проститутки от двата пола предоставят своите услуги в наети от тях около 300 малки едностайни кабини. Приличащи на живи манекени нощните труженички склоняват своите клиенти като показват прелестите си зад витрина или врата обикновено осветена с червена светлина.

Районът също така е богат на секс магазини, секс театри и пийп шоута. Тук се намират Музея на секса и Музея на канабиса, както и редица кафенета, в кoито се продава марихуана.

Колкото и да е странно в De Wallen се намира и най-старата църква в Амстердам - Oude Kerk, а пред нея през март 2007 година е поставена първата в света бронзова статуя на секс работничка, представляваща момиче в рамките на врата, а надписа гласи: "Уважавайте проститутките по целия свят".  

Ако този греховен град ви съблазнява, то сега е времето да го посетите преди да е станало твърде късно. Въпреки че проституцията е законна в Холандия, властите в Амстердам са силно притеснени от последните доклади за големите престъпни организации, въвлечени в трафика на жени, наркотици, убийства и други криминални дейности и през септември 2007 г. градския съвет на Амстердам по нареждане на кмета Йоб Коен намалява червените прозорци с една трета, като изкупува от сводника Чарли Гийртс 18 имота с цел да ги предостави на модни дизайнери и друг престижен бизнес.
 

Reeperbahn - Хамбург, Германия 
Reeperbahn е германския еквивалент на De Wallen и е един от двата центъра на нощния живот в Хамбург. Тези, които мислят Амстердам за "незадоволителен и еднообразен" ще намерят "Престъпната миля", както е наричан още района, за по-греховен и доказателство за това е живия сексуален акт на сцената на Safari кабаре. 

На DavidstraЯe уличната проституция е разрешена през определени часове от деня, а известна забележителност в непосредствена близост до нея е полицейския участък Davidwache. От 1933 година HerbertstraЯe е затворен комплекс, където може да видите секс работнички, показващи телата си и чакащи клиенти зад големи витрини, а от 1970 година насам много признаци показват, че непълнолетни и жени не са добре дошли тук.

Reeperbahn предлага цялата гама от повече или по-малко греховни развлечения - театри, кабарета, секс магазини, стриптийз клубове, барове и нощни клубове. Подобно на Амстердам и тук старата църква от 18-ти век "Свети Йосиф Кирче" стои като мълчалив свидетел на сексуалния фарс случващ се около нея.  

Сохо - Лондон, Англия 
Сохо присъства в този списък само за сметка на славата му в миналото. Повече от 200 години квартала е бил в сърцето на Лондонската секс индустрия. От средата на 18 век до 1970 г., той е истински сексуален център пълен с улични проститутки и публични домове. Известността му по това време е била толкова голяма, че и други квартали с подобна репутация по света придобиват името му.  

През 1980 г. полицията прави огромна чистка в района и днес в него могат да се видят малък брой клубове за стриптийз, по-известни с високите си цени отколкото с качеството на услугите. Все още работят и няколко публични домове. Не липсват и лицензирани секс магазини, както и кино за възрастни. Секс труженичките използват студия, обозначени с отличителни знаци.  

Rue Saint-Denis и Pigalle - Париж, Франция
Още от Средновековието до наши дни Rue Saint-Denis е известна като място на проституцията. Облечени в кожа секс работнички от всякаква възраст и пол могат да бъдат срещнати тук, а секс шопите предлагат богат асортимент от секс принадлежности. 

По-висок клас район на червените фенери е Pigalle, известен като туристически квартал с много секс магазини на площад Пигал и главните булеварди и проститутки, работещи в страничните улички. Похотливата репутация на квартала накарала съюзническите войници през Втората световна война да му дадат прякора "Pig Alley". Тук се намира популярното кабаре Мулен Руж и Музея на Еротизма. Pigalle е много подходящ за туристи, които искат да изпитат "Париж през нощта".   

Rue d"Aerchot - Брюксел, Белгия 
Тази улица е известна с това, че е облицована с публични домове от началото до края и е гореща точка на подземния нощен живот в града. Разположението й до финансовия и бизнес център на Брюксел, както и близостта и до Европейския парламент и гарантира дълго и успешно бъдеще. 

Кой знае, ако имате късмет може да видите някои евродепутат да прекрачва остъклените в стил Амстердам стаи или да разглежда стоката в секс-шопа. 

  Информацията е взета от : Hobyto.com 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Не "престъпната", а
10.09.2011 05:49
греховната миля, наричат немците тази "забележителност". Освен това църквата се казва "Свети Йосиф КирХе".

Не е зле да се знае, че точно тук започва голямата музикална кариера на "Бийтълс".
цитирай
Търсене

Архив