Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2011 00:23 - ПАК ПОРНО! ЗАЩО МЛАДЕЖИТЕ ЖИВЕЯТ НОН СТОП В ОРГИЯ?!
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 5239 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Поредният порно скандал заля нета. Главни действащи лица за пореден път са тийнейджъри – недорасли, с недооформени тела. Малки, но вече знаят!

 

 

Снимки на голи момичета били разпространени във Фейсбук, но впоследствие бързо ги смъкнали, писа „Струма”. Девойките са участвали и в порно клипове, които могат да се намерят в торентите – едни от най-сваляните видеа. Записите са правени в квартал "ХII конгрес" в Гоце Делчев – там е снимачната площадка, където група помаци примамвали хубави момичета на снимки.

 

 

Според запознати порно клиповете са правени доброволно. Няма и следи от насилие по децата, което да личи от снимките. Все пак – причините да се снимат в подобни оргии остават загадка.

 

 

Една от версиите е, че тийновете искат да привлекат вниманието на богаташи. Момичетата били склонни да станат държанки на чичковци с много пари – тази „професия” била далеч по-предпочитана, отколкото да учат за висшисти или да работят в някой офис.

 

 

Другата версия е, че за снимането на порно се плаща, и то доста добре. Момичета от бедни семейства сами търсели „порно фотографи” и терен, за да си докарат някой лев с голите си тела.

 

 

Покварата сред тийнейджърите обаче не е само заради парите. Припомняме, че преди няколко седмици младежи от Варна бяха публикували развратни сцени от местен хотел, където се забавлявали преди участие в конкурс за красота. Разголени миски демонстрираха уменията си „на сухо” пред камерите. Зад кадър истинските оргии заслужавали Порно-Оскари, твърдят запознати.

 

 

Тези сцени не са правени за пари. Не са и заради амбицията да бъдеш нещо повече с цената на голото си тяло. Младежите ни живеят нон стоп в порно и оргии, защото така им харесва. Така се чувстват велики и значими – истински герои на новото време.



Тагове:   мъже,   Мис,   оскари,   оргии,   жени,   снимки,   секс,


Гласувай:
8


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - ЗАЩО МЛАДЕЖИТЕ ЖИВЕЯТ НОН СТОП В ОРГИЯ?!
13.09.2011 13:35
Защото им е гот! И аз бих се присъединил към тях. Ако ме поканят.
цитирай
Търсене

Архив