Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2011 07:39 - 11 голи мацки се наредиха по тъча (галерия)
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 6490 Коментари: 0 Гласове:
1



  image

Снимки: Playboy

Цял футболен отбор от голи жени подреди полското издание на Playboy на стадиона в град Познан. Очаква се еротичната фотосесия да спечели още нови хардкор фенове на предстоящото Европейско първенство.

Полското издание на мъжкото списание „Плейбой" засне еротична сесия на градския стадион в Познан, където ще се играят мачове от Европейската купа по футбол през 2012 г.

image

Фотосесията е заснета в средата на миналия месец, а в секси отбора влизат 11 очарователни момичета - шест блондинки и пет брюнетки. Напълно разголените красавици колективно или персонално инспектираха стадиона. Те позираха на игралното поле, трибуните, съблекалните, баните и даже под козирката.

image

 „Смятам, че това е отлична идея за рекламирането както на стадиона, така и на града. Вече видях фотографиите и най-накрая дочаках и октомврийския брой", коментира редакторът на изданието Марцин Мелер.

Във фотосесията се виждат кадри на момичетата по време на тренировка, на трибуните, в съблекалните и... под душовете. Пет от мацките са и плеймейтки, като те са разписали по една топка (футболна!), която по-късно през годината ще бъде продадена на търг с благотворителна цел.

image

       


Тагове:   футбол,   мацки,   плейбой,   стадион,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

Архив