Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2011 07:13 - Къде по света жените са най-задоволени от секса
Автор: novinata Категория: Тя и той   
Прочетен: 1733 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

Жените в Австралия са достатъчно задоволени от сексуалния си живот. 27 % от тях заявяват, че не биха искали нищо в леглото да бъде променено.

Стане ли дума за палави игрички в спалнята, една пета от дамите казват, че често експериментират, а голяма част от тях са правили и тройки. За сметка на австралийките, едва 4 % от американките и канадките и 5 % от англичанките са склонни на сексуални приключения.

В същото време доста от австралийските жени са склонни да си платят за секс, най-вече за да пробват неща, които с емоционалните им партньори не биха.

           image

Освен това австралийките се оказват доста разкрепостени в мисленето, стане ли дума за бройки. Според тях 50 сексуални партньори са съвсем нормално число, докато при останалите жени по света 20 са оптималната бройка.

Любопитен факт е и това, че австралийките са големи флиртаджийки на работното място, като 23 % от тях признават, че са флиртували поне веднъж в офиса. В това отношение американките им дишат във врата, защото 19 % от жените там са правили секс с колега. За сметка на тях британските са едва 14 %.

Ако обърнем въпроса и поговорим не за секс, ами за любов, оказва се, че една пета от канадките са склонни да зарежат мъж, защото е напълнял.

82 % от жените изобщо пък не се безпокоят, ако половинките им изкарват повече пари от тях.

image



Тагове:   мъж,   жена,   секс,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

Архив