Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2011 07:29 - Ценните атрибути на звездите
Автор: novinata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1841 Коментари: 0 Гласове:
0



  image Почти всички световноизвестни персони влагат цяло състояние, за да изглеждат перфектно. Макар повечето от тях да са успели в музикалните и актьорски среди, отделни части от тялото им са твърде ценни, за да рискуват да им се случи нещо опасно. Вижте кои свои атрибути са застраховали едни от най-големите звезди в шоубизнеса.

Бившото Плейбой зайче и съпруга на магната Хю Хефнър, Холи Мадисън наскоро застрахова гърдите си за един милион долара. В момента 31-годишната руса сексбомба е волна птичка и всяка вечер изнася стриптийз представления в Лас Вегас. Относно застраховането на скъпите й форми, Холи сподели: "Ако нещо се случи на гърдите ми, няма да мога да работя и така ще загубя милиони долари. Реших, че задължително  трябва да предпазя ресурсите си".

Марая Кери, също има завидна гръдна обиколки и невероятни вокални способности, но тя  е преценила, че краката ѝ са най-голямото богатство. През 2006 г. Мими застрахова крайниците си за сумата от 1 милиард долара, след като станa рекламно лице на кампанията на Жилет - "Крака на богиня". Тогава близък до Кери разкри, че сумата се равнява на нейната популярност, защото тя смята да започне американско турне и трябва да бъе предпазлива.

image

imageЗвездата от "Грозната Бети" Америка Ферера стана известна, чрез грозноватата си усмивка с шини, които героинята й в сериала носи. Зъбите на актрисата обаче са перфектни и това се оказа идеална възможност за компания, занимаваще се с продукти за зъби,  да сключи договор с нея. Една от клаузите на споразумението гласи, че усмивката ѝ ще бъде застрахована за 10 милиона долара. "Това е много мило" разказва  Америка.

Убийствено сексапилният модел Хайди Клум пък се прочу с перфектното си тяло, а огромна заслуга  за популярността ѝ имат  дългите крака. Преди няколко години съпругата на певеца Сийл и съдията в "Топ модел на Германия" застрахова и двата си крака. Оказва се, че единият е застрахован за 1 милион долара, а другия за 1,2 млн. Странно обаче какво прави по-скъпия крак с 200 хиляди долара по-ценен.

image


imageКийт Ричърдс от Роулинг Стоунс обича да казва "Майната ти" на всеки и всичко. Бунтарят музикант постоянно повтаря обидни думи и псувни и тъй като обича да показва среден пръст по всякакъв повод, преди няколко години той застрахова именно него за 1,6 милиона долара.

Доли Партън може би е една от най-колоритните кънтри певици, с невероятен глас и излъчване, но това което е най-запомнящото се около нея е не само русата й коса, но и огромният ѝ бюст. Като неин най-известен атрибут тя застрахова гърдите си за 600 хил, долара.

 


Дупето на Дженифър Лопез е може  би една от най-коментираните части на тялото, принадлежаща на световноизвестна звезда. Джей Ло, която наскоро се раздели със съпруга си Марк Антъни, винаги е държала да изглежда секси и стилно. Тя никога не се е притеснявала от задните си части, а напротив, доказа, че дупето ѝ заслужава да бъде застраховано за 300 мил. долара.  С всеки тоалет, с който се появява знойната латина, тя държи да подчертае естествените си задни прелести.

image


imageРод Стюарт и Брус Спрингстийн - двама от най-големите рок и блус изпълнители застраховат своя най-ценен ресурс - гласа си. През 1940 г. Стюарт застрахова гласа си за 6 милиона долара, а 40 години по-късно същото прави и Спрингстийн - за 5,7 милиона долара.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

Архив