Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2009 10:40 - Бойко Борисов закрилял мафиоти?
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 2805 Коментари: 1 Гласове:
3



Българскатаimage социалистическа партия изразява изключителното си безпокойство от показанията на международния наркотрафикант и един от най-търсените в Европа хора от подземния свят Сретен Йосич, в които той твърди, че в България е бил под закрилата на Бойко Борисов.Това се казва в съобщение от пресцентъра на партията. БСП настоява компетентните български органи да извършат незабавна и задълбочена проверка на тези твърдения. Не е възможно един политик - кмет на най-големия български град и лидер на влиятелна партия, да бъде подозиран в закрила на престъпник.Още по-тревожно е, че  ако това твърдение на Йосич отговаря на истината, то се е случвало във времето, в което господин Борисов е заемал поста главен секретар на МВР.Вероятно по съвет на ПР-ите на ГЕРБ г-н Борисов вече направи опит да отрече твърденията на Йосич с дежурното обяснение, че е жертва на провокация, лъжа и заговор. Така се прави обикновено. Голите декларации трябва да бъдат подкрепени от ясни доказателства, от цялата истина.БСП не се наема да отсъжда дали твърденията на Йосич са истина или лъжа. Българското общество обаче се нуждае от истината по случая. Нуждае се от осветляването на биографията на господин Борисов -  както за периода в началото на прехода, когато той бе едно от активните действащи лица в охранителния бизнес, така и за времето, когато беше на висок пост в МВР.
В контекста на предстоящите избори, самият Бойко Борисов има интерес от пълно изсветляване на собствената си биография, както и от истината по случая. Важно е българският избирател да знае и познава биографията, действията и позициите на политиците, които се борят за неговото доверие.Очевидно е и друго - зает с несвойствени дейности, Бойко Борисов не намира време да се справи с елементарните си служебни задължения в София, като почистването на боклука.


Тагове:   мафиоти,


Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - БСП в атака
11.11.2009 11:02
Само че, след всяка атака винаги е влизала в батака. Впрочем, тя и сега яко е затънала в такава мръсотия, че вече й е безразлично до къде ще я докара.
цитирай
Търсене

Архив