Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2009 01:23 - Царят и царицата разделени?
Автор: novinata Категория: Новини   
Прочетен: 1080 Коментари: 0 Гласове:
2



Симеон Сакскобургготски и съпругата му доня Маргарина, според запознати, напоследък толкова са се изнервили, че непрекъснато се карат за щало и не щяло, обвиняват се един друг за сполетелите ги нещастия и вече престанаха да се появяват заедно на публични места.Ако е вярна приказката, че едно зло никога не идва само, поредицата от неприятности, които връхлетяха напоследък царското семейство, я потвърждава по възможно най-гадния начин. След тежката автомобилна катастрофа и комата, в която изпадна първородният им син Кардам, и след изненадващата за всички новина за предстоящия развод на сина им Кирил, Симеон Сакскобургготски и съпругата му доня Маргарина, според запознати, напоследък толкова са се изнервили, че непрекъснато се карат за щало и не щяло, обвиняват се един друг за сполетелите ги нещастия и вече престанаха да се появяват заедно на публични места.image

Последният факт в подкрепа на това твърдение е появата на двамата в един и същи ден на две съвсем различни места. Бившият премиер отиде сам на 95-ия рожден ден на патриарх Максим и там традиционно прочете символ-веруюто.

Отсъствието на доня Маргарита от такова значимо за вярващите хора събитие буди недоумение, тъй като, откакто е в България, тя досега не е пропускала нито един случай да почете главата на Българската православна църква. Вместо да присъства на освещаването на храм-паметника “Св. Мина” в двора на Софийската митрополия навръх рождения ден на патриарха, доня Маргарита предпочете да пререже лентата на 14-ото издание на Италианския фестивал на красотата в палата 2 на Международния панаир в Пловдив.

“Ако толкова много е искала да бъде в компанията на прочути стилисти и представители на 110 водещи компании от 13 европейски държави, доня Маргарита е могла спокойно да го стори 2-3 часа по-късно, след като вече е почела Негово светейшество патриарха”, коментират вярващи.

Могла е, разбира се, но това означава да бъде там заедно със съпруга си, а както вече казахме, двамата напоследък упорито избягват да се появяват заедно пред хората.

Причина за обтягане на отношенията им е преди всичко изнервената обстановка около неудачите на децата. Дори и най-добрите специалисти засега не се наемат да кажат каква ще бъде съдбата на изпадналия в кома княз Кардам. Големи главоболия им създава и княз Кирил.

Според експертите, ако разводът му с Росарио стане в Обединеното кралство, тя може да получи половината от имуществото на съпруга си, което е далеч по-голямо от нейното, макар тя да има собствена консултантска фирма по въпросите на изкуството. Злите езици споменават за възможни изневери и на двамата съпрузи.

Набира сила слухът за топла връзка на Росарио с актьора Хю Грант, с когото се познават от дълги години. Княз Кирил може би също е имал нещо повече от обикновено приятелство с млада жена, с която е бил виждан през юли на плажа в португалския курорт Кашкайш. Синът на Симеон се спряга за главния виновник България да загуби милиони долари от сделката с външния дълг по времето на правителството на НДСВ.

От сделката е спечелил само и единствено кръгът около сина на Симеон Сакскобургготски – Кирил, твърдят специалисти. Макар че демонстрира хладнокръвие и аристократизъм, бившият премиер не може да не си дава сметка, че завръщането му в България освен облаги му е донесло и един куп неприятности. Неговата партия НДСВ се провали с гръм и трясък на последните парламентарни избори и един бог знае дали ще успее да се съвземе.
 

Така че занапред Симеон няма никакви шансове да се върне във властта. Не се знае и каква ще бъде съдбата на горите, които му бяха върнати, защото все повече хора надигат гласове въпросът да бъде преразгледан и те отново да станат собственост на държавата.

Отдавна мина времето, когато по села и градчета го посрещаха с хляб и сол и го отрупваха с подаръци.

Що се отнася до доня Маргарита, на нея сигурно никак не й е лесно да скучае без близките и приятелите си в Мадрид и на всичкото отгоре да живее с един все по-мрачен и мърморещ съпруг.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

Архив